• Samenwerken als team
  Samenwerken als team Wij ondersteunen u met kwaliteitsoplossingen, door mee te denken en met prettige ondersteuning
 • Wij luisteren
  Wij luisteren Wij ondersteunen u met ICT-techniek die toepasbaar is in uw situatie.

Referenties

 • logo jbz

  Urologen

  De tweede versie van de succesvolle website voor het Centrum voor Urologie, nu met talloze efficiënte formulieren en veel bezoekers.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

icon applicura roosterplanning

Roosterplanning voor afdelingen

Ontstaan uit de praktijk en afgestemd op uw afdeling. Met on-line roosterwensen. Verdeel het werk correct en snel waardoor het rooster beter en prettiger is.

Roosterplanning

icon applicura formulieren

Medische formulieren

Uw innovatieve zorg biedt u on-line, efficient en patiëntvriendelijk aan met online medische formulieren voor bijvoorbeeld intake, anamnese, behandeling.

Medische formulieren

icon applicura websites

Website voor uw afdeling

Communiceer zelf de speerpunten en aandachts gebieden van uw afdeling. Zorgvuldig en eerlijk en met on-line medische formulieren via het patiëntenportaal.

Websites

Per 1 januari 2016 treedt een nieuwe wet in werking: de Wet Datalek Meldplicht. Deze wet is van toepassing op iedereen die met de verwerking van persoonsgegevens te maken heeft. En deze wet geldt dus zeker ook voor medische websites. Zeker als er in die websites de mogelijkheid is voor patienten om hun privacy-gevoelige persoonlijke informatie achter te laten, zoals met bijvoorbeeld online intake-formulieren e.d.

Applicura gaat qua beveiliging van de medische websites (veel) verder dan de "gangbare veiligheidsmaatregelen". Zeker op de websites waarin online medische formulieren gebruikt worden. Maar wanneer gaan we daarin ver genoeg? Op dit moment zoeken we naar de juiste veiligheidsmaatregelen om de kans op datalekken zo klein mogelijk te houden. We overleggen hierover met onze klanten. Ook onderzoeken we of het risico op een (hoge!) geldboete bij een datalek, gedekt kan worden door een verzekering. We houden u natuurlijk op de hoogte.

Beleidsregels CBP meldplicht datalekken

Meldloket Autoriteit Persoonsgegevens

Byte.nl, Applicura's partner voor internethosting, heeft een helder artikel geschreven over de wet datalek meldplicht.

Byte.nl - Wat betekent de wet datalek meldplicht voor mijn webshop?

ict oplossingen

Login