• Samenwerken als team
  Samenwerken als team Wij ondersteunen u met kwaliteitsoplossingen, door mee te denken en met prettige ondersteuning
 • Wij luisteren
  Wij luisteren Wij ondersteunen u met ICT-techniek die toepasbaar is in uw situatie.

Referenties

 • logo jbz

  Urologen

  De tweede versie van de succesvolle website voor het Centrum voor Urologie, nu met talloze efficiënte formulieren en veel bezoekers.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

icon applicura roosterplanning

Roosterplanning voor afdelingen

Ontstaan uit de praktijk en afgestemd op uw afdeling. Met on-line roosterwensen. Verdeel het werk correct en snel waardoor het rooster beter en prettiger is.

Roosterplanning

icon applicura formulieren

Medische formulieren

Uw innovatieve zorg biedt u on-line, efficient en patiëntvriendelijk aan met online medische formulieren voor bijvoorbeeld intake, anamnese, behandeling.

Medische formulieren

icon applicura websites

Website voor uw afdeling

Communiceer zelf de speerpunten en aandachts gebieden van uw afdeling. Zorgvuldig en eerlijk en met on-line medische formulieren via het patiëntenportaal.

Websites

Applicura is er trots op om een bijdrage te leveren aan het succes van de volleybalvereniging uit Den Dungen. HLB Van Daal/DS (voorheen Particolare/DS) is een van de meest toonaangevende volleybalclubs uit Brabant.

Volleybalvereniging HLB Van Daal/DS speelt sinds 2015 in de nationale Topdivisie, en daarmee is de club de hoogst spelende club van Brabant! De geweldige feesten die de club rondom de topdivisie-wedstrijden organiseert zijn sportieve top-evenementen, waarbij we onze relaties uitnodigen, kunnen netwerken en andere ondernemers in de regio ontmoeten. De club heeft ongeveer 300 leden en 30 teams, van CMV (basisschool-jeugd), Jeugteams, Senioren Dames en Heren en gezellige Bedrijfsrecreantenteams. Door bij te dragen aan een sterke vereniging in de regio draagt onze onderneming tevens bij aan een gezonde woon- en werkomgeving, waarin inspirerende contacten weer tot nieuwe ideeën zal leiden. Daar krijgen we met elkaar energie van.

Applicura ondersteunt de club met tijd (Gerard Verheij is bestuurslid), kennis (Applicura verzorgt het regelmatig versturen van de MailChimp-nieuwsbrief en begeleidt de ontwikkeling van een nieuwe website voor de club) en volgend seizoen ook weer met wedstrijdkleding in de nieuwe clubkleuren voor het Heren recreanten-team, dat op maandagavonden traint en in het Sportiom wedstrijden speelt.

Ga naar de site van HLB Van Daal/DS  (dit is nog niet de vernieuwde site)

ict oplossingen

Login