• Samenwerken als team
  Samenwerken als team Wij ondersteunen u met kwaliteitsoplossingen, door mee te denken en met prettige ondersteuning
 • Wij luisteren
  Wij luisteren Wij ondersteunen u met ICT-techniek die toepasbaar is in uw situatie.

Referenties

 • logo jbz

  Urologen

  De tweede versie van de succesvolle website voor het Centrum voor Urologie, nu met talloze efficiënte formulieren en veel bezoekers.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

icon applicura roosterplanning

Roosterplanning voor afdelingen

Ontstaan uit de praktijk en afgestemd op uw afdeling. Met on-line roosterwensen. Verdeel het werk correct en snel waardoor het rooster beter en prettiger is.

Roosterplanning

icon applicura formulieren

Medische formulieren

Uw innovatieve zorg biedt u on-line, efficient en patiëntvriendelijk aan met online medische formulieren voor bijvoorbeeld intake, anamnese, behandeling.

Medische formulieren

icon applicura websites

Website voor uw afdeling

Communiceer zelf de speerpunten en aandachts gebieden van uw afdeling. Zorgvuldig en eerlijk en met on-line medische formulieren via het patiëntenportaal.

Websites

Voor beheer van websites is regelmatig toegang nodig tot bestanden op de webserver. Hiervoor gebruik je normaal gesproken FTP (File Transfer Protocol), maar dat is een ouderwets protocol en onveilig. Met SFTP (Secure FTP) maken we een geauthenticeerde en versleutelde verbinding met de webserver waar niemand bij kan die er niets te zoeken heeft.

Al onze medische klanten en ook alle andere klanten met een Business Hosting pakket, maken nu gebruik van SFTP. SFTP biedt autenticatie en encryptie: wij weten nu zeker wij en alleen wij inloggen op de file-server en dat de file-server ook de file-server is waar we gebruik van willen maken, en geen andere. Daarnaast is alle dataverkeer tussen onze systemen en de fileserver versleuteld: iemand anders kan niet "meeluisteren". Het is dus veel veiliger. SFTP maakt gebruik SSH-Keys, dit is een asynchroon end-to-end encryptie-mechanisme met Public en Private Keys.

Meer informatie over SFTP en SSH:

Byte WhitePaper: Veiligheid en gemak met SSH-Keys

Byte Whitepaper: Stop met FTP, Kies voor SFTP

Youtube: Public Key cryptography (interessant!)

 

ict oplossingen

Login