• Samenwerken als team
  Samenwerken als team Wij ondersteunen u met kwaliteitsoplossingen, door mee te denken en met prettige ondersteuning
 • Wij luisteren
  Wij luisteren Wij ondersteunen u met ICT-techniek die toepasbaar is in uw situatie.

Referenties

 • logo jbz

  Urologen

  De tweede versie van de succesvolle website voor het Centrum voor Urologie, nu met talloze efficiënte formulieren en veel bezoekers.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

icon applicura roosterplanning

Roosterplanning voor afdelingen

Ontstaan uit de praktijk en afgestemd op uw afdeling. Met on-line roosterwensen. Verdeel het werk correct en snel waardoor het rooster beter en prettiger is.

Roosterplanning

icon applicura formulieren

Medische formulieren

Uw innovatieve zorg biedt u on-line, efficient en patiëntvriendelijk aan met online medische formulieren voor bijvoorbeeld intake, anamnese, behandeling.

Medische formulieren

icon applicura websites

Website voor uw afdeling

Communiceer zelf de speerpunten en aandachts gebieden van uw afdeling. Zorgvuldig en eerlijk en met on-line medische formulieren via het patiëntenportaal.

Websites

Met een handige plugin bij de door Applicura meest toegepaste extensie voor het ontwikkelen van online medische formulieren, is het nu mogelijk om een online ingevuld formulier daadwerkelijk te ondertekenen met een handtekening.

Dit is een fraaie, en waarschijnlijk ook rechtsgeldige, mogelijkheid voor bijvoorbeeld toestemmingsverklaringen voor een medische behandeling. De (plaatjes van de handtekeningen) worden opgeslagen en kunnen ook meegestuurd worden in een e-mail bericht en in een PDF. Bekijk het voorbeeld hieronder.

Merk op trouwens, het automatisch ophalen van straat en woonplaatsm na in het invullen van de postcode en huisnummer. Dit is een jQuery script, geintegreerd met de formulieren-extensie, die gebruik maakt van postcode-api

TEST Signature


Toestemmingsverklaring

Wanneer u alle informatie heeft doorgelezen en begrepen, kunt u beslissen of u de ingreep uit wil laten voeren. Omdat het gaat om een behandeling met ingrijpende gevolgen zal uw arts u voor de behandeling nogmaals uitdrukkelijk om uw toestemming vragen.

Let op!

Dit is slechts een TEST-formulier om de handtekening-functionaliteit te demonstreren. Vul geen privacy-gevoelige informatie in. De ingevulde formulieren zullen gewist worden.


Invalid Input
Geef svp uw adres: straatnaam en huisnummer
Geef svp uw adres: straatnaam en huisnummer
Geef svp uw adres: postcode en plaatsnaam
Geef svp uw adres: postcode en plaatsnaam
Geef svp een correct e-mail adres
Ondergetekende heeft informatie ontvangen over de behandeling, heeft deze informatie begrepen, heeft gelegenheid gekregen tot het stellen van vragen en heeft vervolgens besloten de ingreep te laten uitvoeren.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

ict oplossingen

Login