Skip to main content

Websites voor ZBC's en medisch specialisten

De verwachtingen van ICT in de gezondheidszorg zijn hoog. Uw website is uw eerste stap in de communicatie met uw patient. 

Die patient is meer een klant geworden, dus de medisch specialist stelt zich meer op leverancier. Op uw website legt u uit wat u doet en waarom uw patient juist bij u behandeld zou moeten willen worden. 

On-line medische formulieren zijn een belangrijke mogelijkheid voor interactie met uw patient. Wellicht gekoppeld aan uw EPD. U kan ook beginnen zonder en de site meer inrichten op informatievoorziening. Vormgeving bepalen we naar wens. Of met uw vormgever. Bij de website verzorgt Applicura uitstekende en veilige hosting, domeinnnamen en e-mail adressen.

Website op basis van CMS

Met een Content Management Systeem (CMS) beheert u en uw collegae op zeer eenvoudige wijze –vanuit de webbrowser- de inhoud (artikelen) van de website.

Open source, dus de kosten zitten 'm puur in het op maat maken voor uw wensen, niet in licentiekosten. Een sterke community van ontwikkelaars houdt de software up-to-date en volgens de laatste mogelijkheden. Het is open en we hebben veel ervaring met EPD-koppelingen.

Beheersbaar en veilig

Het ontwerp (look & feel) van uw website staat los van de inhoud van uw site en is geheel naar eigen inzicht te bepalen. Door de modulaire opbouw van het CMS kan eenvoudig functionaliteit toegevoegd worden. Standaard richten we de site in met alle vereiste maatregelen voor informatiebeveiliging in de zorg (NEN-7510)

Sterk projectmanagement

Door een ruimte ervaring in de ICT en door de participatie van medisch specialisten kan Applicura de ZBC of uw afdeling het beste van twee werelden bieden: creativiteit, kennis van ICT èn de medische zorgmarkt.

Applicura is een betrouwbare partner voor verschillende zorginstellingen