Skip to main content

e-Sail ?

Applicura komt voort uit e-Sail

16m2 01

Afgelopen jaren heeft e-Sail meerdere succesvolle ICT-oplossingen voor de zorg ontwikkeld. Artsen en medisch specialisten in Nederland zijn nu enthousiaste gebruikers van:

  • Roosterplanningsysteem voor medisch specialisten
  • Websites voor afdelingen van medisch specialisten en ZBC’s
  • On-line medische formulieren tbv intake, anamnese en onderzoek dmv SPMS

Om deze ICT-oplossingen, en nieuwe..., nog beter in de zorgmarkt onder de aandacht te kunnen brengen heb ik een nieuwe onderneming opgericht: Applicura

Voor u, als klant van deze ICT-oplossingen, verandert er niets. De mensen, de wijze van werken, onze service en producten zijn ongewijzigd. Vernieuwd zijn vormgeving en website en binnenkort advertenties en presentatiemateriaal voor medische magazines en congressen. Als klant van e-Sail stapt u per 1 februari 2013 over naar Applicura.

Uiteraard ga ik ervan uit dat wij onze samenwerking op dezelfde prettige wijze zullen voortzetten.

Voor vragen en opmerkingen kunt u natuurlijk met mij contact opnemen.

Met hartelijke groeten,

Gerard Verheij
Directeur Applicura vof / ICT projectmanager

 

Toelichting

e-Sail bv is een holding/stamrecht bv geworden. Gerard Verheij is 100% eigenaar van e-Sail bv. Applicura vof heeft twee vennoten: e-Sail bv en Gerard Verheij (privépersoon).

e-Sail en Applicura zijn aparte ondernemingen, met elk een eigen KvK-registratie, bankrekening en btw-nummer. Het merk Applicura (woord en beeldrecht) is geregistreerd bij het Benelux Bureau voor Intellectueel Eigendom.

De website van e-Sail zal op termijn uitgefaseerd worden.