Skip to main content

Prettig zaken doen met Applicura

16m2 09

Klant worden en samenwerken met Applicura gaan hand in hand

 

De voorkeur van Applicura voor een project-matige aanpak zal niet verbazen. Zowel bij het aannemen van een project als een detachering, zult u een projectmanager herkennen.

De grenzen van de opdracht worden bepaald (scope), en de aannames en project-risico’s worden eerlijk besproken vóór de eerste handtekening geplaatst wordt. Er worden goede afspraken gemaakt over rapportages en gesprekken over de voortgang tijdens het project, en verwachtingen en wellicht hekele punten worden vooraf zo gedetailleerd mogelijk met elkaar afgestemd.

Wanneer mogelijk en/of gewenst wordt een fixed-price project aangeboden. Waarom? Het past bij integer en betrouwbaar zaken doen met elkaar. Weten waar u aan begint, voor u als klant, maar ook voor de projectmanager van uw project. Daarbij kiezen we bij voorkeur voor overzichtelijke fases en projectstappen. "Valueframes" noemen we ze graag, waarbij bij elke fase helder is wat ontwikkeld wordt en wat dat voor u als klant oplevert.

Dit is een beproefde wijze waarop een project succesvol afgerond wordt. Hierdoor bouwen we actief aan een langere zakelijke relatie waarin op dezelfde wijze vervolg projecten opgestart kunnen en zullen worden.

Applicura werkt met een standaard detacheringscontract en algemene voorwaarden en beschikt over een VAR-verklaring.

Applicura vof is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Brabant in Eindhoven,

KvK-nr: 5629 9427

BTW-Nummer: nl 8520.64.196.B01

Stuur een e-mail om de algemene leveringsvoorwaarden aan te vragen of een copie van de VAR-verklaring