Skip to main content

Videolessen Google Analytics

googleanalytics logoGoogle Analytics is het webstatistiekpakket van Google: het pakket meet hoeveel mensen uw site hebben gevonden. Ook vertelt het u wat bezoekers hebben gedaan en hoe lang ze zijn gebleven. Analytics verzamelt alle relevante gegevens die u nodig hebt om uw website te verbeteren. In onderstaande video’s leert u alles over de belangrijkste instellingen en functies en gaan we uitgebreid in op het analyseren van de data, zoals bezoekcijfers, doelen en  zoektermen.

Hieronder een aantal videolessen voor redacteuren van websites die met Google Analytics de bezoekers aan de website willen analyseren. U zult hiervoor een Google Account door moeten geven aan Applicura, waarna wij dat account toegang zullen geven tot de Google Analytics omgeving voor uw website.

Lees meer...Videolessen Google Analytics

Videolessen Joomla! 1.5

joomlalogohorzcolorslogan 53pxDe populairiteit van Joomla! 1.5 heeft het cms-systeem voornamelijk te danken aan de intuïtieve interface en de grote hoeveelheid componenten die beschikbaar zijn. Met Joomla is het  mogelijk een uitgebreide, goed ogende, website te maken, of het nu gaat om een simpele website of een complete bedrijfsportal.

Hieronder een aantal videolessen voor redacteuren van websites die met het Content Management Systeem Joomla! versie 1.5 ontwikkeld zijn.

Lees meer...Videolessen Joomla! 1.5